برند های شرکت کننده در هفته مد پاریس ۲۰۱۷

هفته مد در آخرین ایستگاه خود به پاریس رسید و به این ترتیب پرونده ماه مد سپتامبر و اکتبر ۲۰۱۶ هم بسته شد و برند ها مدل های جدید و طراحی های خلاقانه خود را برای بهار و تابستان ۲۰۱۷ معرفی کردند.

الکساندر مک کوئین

سارا برتون طراح برند الکساندر مک کوئین امسال به سراغ سواحل شمالی انگلستان رفته بود، فرهنگ بومی انگلستان پیش از تسلط روم موسوم به سلتیک با نماد هایی از جمله درخت زندگی و روح امواج دریا. صحنه نمایش سطحی ناهموار و پوشیده طرحی شبیه کارت های بازی و مدل ها به دختران سلتی مراسم مذهبی شباهت داشتند. لباس هایی از توری های نازک و کمربند های چرمی با ظاهری بربر گونه اما با شکوه که ریشه در سرزمین مادری طراح برند الکساندر مک کوئین داشت در لباس های ارایه شده این مجموعه مشاهده شد.

بالنسیاگا

دمنا ژواسالیا طراح بالنسیاگا امسال از پارچه ای غیر عادی در طراحی لباس های مجموعه خود استفاده کرد. کاری که کریستوبال بالنسیاگا ۵۸ سال پیش انجام داد اما ژواسیالا به جای ابریشم اورگانزا از پارچه اسپندکس در این مجموعه خلاقانه استفاده کرد. لباس هایی کاملا کشی با رنگ های تند و جذاب به صورت ساده یا طرح دار به همراه بلوز هایی زیبا بر تن مدل های این مجموعه خود نمایی می کرد. در کنار آن موزیک صحنه با پخش آهنگ “بازی شریرانه” قصد داشت تا طبیعت زندگی و اجتماع را به نحوی به نمایش بگذارد.

چالایان حسین

چالایان طرح ترک تبار قبرسی که با مجموعه های عجیب و خلاقانه خود به شهرت رسیده است بار دیگر نیز به سراغ تکنولوژی و کاربرد آن در لباس رفته بود و با پروژکتورهایی که به کمربند مدل ها متصل بود تصاویری را روی دیوار ها به نمایش درآورد. الگوسازی ماهرانه و طرح های حجیم لباس ها دنیایی وارونه را به نمایش گذاشته بود که لباس های پشت و رو، سر و ته، پاره و نا به جا در آن عادی به نظر می آمد و شما در دنیای عجیب طراح احساس غریبی نمی کنید.

شانل

شانل همیشه پر بیننده ترین نمایش های مد را برگزار می کند و همه ساله منتقدان و علاقمندان مشتاق هستند تا ببیند کارل لگرفلد چه تم و موضوعی را برای نمایش مد خود انتخاب خواهد کرد. او امسال به سراغ تکنولوژی رفته بود و نام نمایش خود را روبوشیک گذاشته بود تا بتواند نوعی از فوتوریسم و های تک را در لباس ها به نمایش بگذارد. تعدادی از لباس های مجموعه همان فرم کلاسیک کت و دامن ها شانل را یادآوری می کرد که در نمایش های سال های قبل هم دیده شده بود اما گویی لگرفلد قصد داشت با نمایش این مجموعه به آینده پر از تکنولوژی ما با رنگ هایی شاد و زنانه خوش آمد بگوید.

دیور

گفته می شود ماریا گرازیا اولین طراح زن در تاریخ هفتاد ساله دیور تنها دو هفته برای آماده سازی مجموعه بهار و تابستان ۲۰۱۷ زمان داشته است اما توانست با طرح های خلاقانه و انقلابی تحسین ها را برانگیزد. او پس از جدایی از والنتینو و پیوستن به دیور توانست با شعار “عصر فمینیسم” مجموعه خود را معرفی کند. او در این مجموعه سعی کرده بود زیبایی و جذابیت زن امروز را با آزادی و سادگی وی در آمیزد. روی لباس های مجموعه جملاتی مثل “همه ما باید فمینیست باشیم” و “انقلاب دیور” نوشته شده بود که پیامی سمبلیک و نشان از تحول در دیور داشت.

ژیوانشی

ریکاردو تیشی طراح ژیوانشی نوعی از معناگرایی را در نمایش امسال خود عرضه کرد که ترکیبی از سبک آرت دکو در قرن ۱۹ و هنر مصر باستان بود. در این مجموعه گویی لباس ها روح دارند و از دل طبیعت و سنگ های معدنی برخاسته اند. لباس هایی ساخته شده از تور های روان که نوعی از تعلیق و توهم را در مخاطب به وجود می آورند و حالتی عرفانی و فرازمینی دارند در حالی که از دل زمین آمده اند و رو به آسمان دارند.

مطالعه این مطالب هم پیشنهاد می شود: